Rolluiken zijn multifunctioneel

Je kan ze inzetten om een ruimte van schaduw te voorzien of volledig te verduisteren. Bovendien verhogen ze het veiligheidsgevoel en de privacy van de woning.


Rolluiken ook op maat

Van Gompel biedt allerhande kwalitatieve oplossingen voor zowel inbouw- als opbouwrolluiken bij nieuwbouw en renovatie. Maar naast rolluiken voor gewone (verticale) ramen bieden we eveneens rolluikconstructies op maat alsook rolluiken voor dakvensters en verandadaken.

Rolluiken op dakramen bieden we aan van het merk ATIX en kunnen gebruikt worden op dakvensters van de merken VELUX en ROTO. Rolluiken op dakvensters zijn doorheen de tijd een evidentie geworden omdat deze ramen meestal uitkomen in slaapkamers. Verduistering is hierbij zonder twijfel de belangrijkste beweegreden, maar wist je ook dat het rolluik een bijdrage kan leveren tot het binnenklimaat, geluidsdemping van storende regengeluiden en hagel of zelfs inbraakpreventie?Rolluiken laten plaatsen?

Interesse in opbouw of inbouw rolluiken voor bij je woning of bedrijf? Maak een afspraak in onze showroom. We bekijken samen met jou de mogelijkheden en werken een vrijblijvende offerte voor je uit.

Maak een afspraak