Een garagepoort trekt de aandacht.
Kies er dus een die mag worden gezien.

Bij Van Gompel zit u goed: of u nu een kantelpoort of een sectionale poort (harmonicasysteem) verkiest, met manuele bediening of geautomatiseerd – elke poort is maatwerk.

Voor elk project gaan we samen met u op zoek naar de elegantste oplossing: praktisch én esthetisch. Zo bent u er zeker van dat uw poort perfect aansluit bij uw smaak. U hebt de keuze uit een breed gamma van stijlen, materialen en kleuren.

Uiteraard is een garagepoort niet louter een eyecatcher: isolatie en inbraakpreventie zijn net zo belangrijk. Daar houden we altijd rekening mee bij de keuze van de poortpanelen. Ook voor industriële poorten hebben we de nodige expertise in huis.
Elektrische poort?
Da's nooit meer de regen in

U maakt uzelf het leven heel wat gemakkelijker wanneer u kiest voor een elektrische poort. Telkens uit de auto moeten stappen om uw poort te openen? Omslachtig en nergens voor nodig: uw elektrische poort gaat vanzelf open wanneer u uw straat inrijdt. Zo hoeft u nooit meer de Belgische regen te trotseren.

Wees trouwens gerust: zowat alle poorten zijn te automatiseren. Ja, zelfs een heel zware poort, of een authentieke hoevepoort met naar buiten draaiende vleugels.
Kortom: voor elke situatie vinden wij de geschikte oplossing met maatwerk.

Vraag persoonlijk advies over al uw mogelijkheden.Maak een afspraak
in onze showroom

Interesse in onze sectionaalpoorten, rolpoorten, kantelpoorten of automatische garagepoorten? Kom langs in onze showroom. We bekijken samen met u de mogelijkheden en bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat van uw project.

Maak een afspraak