Wil u graag uw wagen enerzijds beschermen tegen diverse weersinvloeden en beschadigingen, maar anderzijds ook tegen diefstal? Wordt er een garage voorzien bij uw nieuwbouw- of renovatieproject? Een garagepoort passend bij uw ramen, deuren en buitengevels, kan een prachtige aanvulling zijn om van uw woning één coherent geheel te maken. Of u kan kiezen voor een wat meer opvallende poort als eyecatcher...
Garagepoorten laten plaatsen door Van Gompel uit Mol

Voor het laten plaatsen van garagepoorten in de regio Mol, Geel, Dessel, Retie of Kasterlee bent u bij Van Gompel aan het juiste adres. Onze experts weten ongetwijfeld uw wensen te vervullen met een prachtige poort in een kleur en materiaal naar keuze. Voor iedere bouwstijl zijn er tal van mogelijkheden, die we graag aan u voorstellen tijdens een eerste kennismakingsgesprek. Wij staan garant voor:

  • Energiezuinige, milieubewuste en ecologische poorten

  • Veilige, geruisloze poorten

  • Uniek design op maat van uw woning

  • Hoogkwalitatieve, Belgische productie

  • Betrouwbare service, ook na plaatsing


Garagepoorten Mol

Elektrische garagepoort?
Da's nooit meer de regen in

U maakt uzelf het leven heel wat gemakkelijker wanneer u kiest voor een elektrische poort. Telkens uit de auto moeten stappen om uw poort te openen? Omslachtig en nergens voor nodig: uw elektrische poort gaat vanzelf open wanneer u uw straat inrijdt. Zo hoeft u nooit meer de Belgische regen te trotseren.

Wees trouwens gerust: zowat al onze garagepoorten die geplaatst worden in Mol, Geel, Dessel, Retie en Kasterlee, zijn te automatiseren. Ja, zelfs een heel zware poort, of een authentieke hoevepoort met naar buiten draaiende vleugels.
Kortom: voor elke situatie vinden wij de geschikte oplossing met maatwerk.

Vraag persoonlijk advies over al uw mogelijkheden.Een garagepoort trekt de aandacht.
Kies er dus een die mag worden gezien.

Bij Van Gompel zit u goed: of u nu een kantelpoort of een sectionale poort (harmonicasysteem) verkiest, met manuele bediening of geautomatiseerd – elke poort is maatwerk.

Voor elk project gaan we samen met u op zoek naar de elegantste oplossing: praktisch én esthetisch. Zo bent u er zeker van dat uw poort perfect aansluit bij uw smaak. U hebt de keuze uit een breed gamma van stijlen, materialen en kleuren.

Uiteraard is een garagepoort niet louter een eyecatcher: isolatie en inbraakpreventie zijn net zo belangrijk. Daar houden we altijd rekening mee bij de keuze van de poortpanelen. Ook voor industriële poorten hebben we de nodige expertise in huis.


Maak een afspraak
in onze showroom

Interesse in onze sectionaalpoorten, rolpoorten, kantelpoorten of automatische garagepoorten? Kom langs in onze showroom. We bekijken samen met u de mogelijkheden en bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat van uw project.

Maak een afspraak
Garagepoorten Mol