Voor het laten plaatsen van rolluiken in Mol, Geel, Retie, Dessel of Kasterlee, kan u rekenen op de kwaliteit en expertise van ons team. U kan onze rolluiken inzetten om een ruimte van schaduw te voorzien of volledig te verduisteren. Bovendien verhogen ze het veiligheidsgevoel en de privacy van de woning.

Wanneer u het laten plaatsen van uw rolluiken toevertrouwt aan Van Gompel, kiest u voor rolluiken die;

  • Zorgen voor een optimaal comfort en privacy.

  • Volledig te personaliseren zijn naargelang uw bouwstijl.

  • Makkelijk te bedienen zijn via een schakelaar, afstandsbediening, smartphone of tablet.

  • U helpen aanzienlijke hoeveelheid energie te besparen.

  • Een hoge resistentie bieden tegen inbraak.

Van Gompel: uw betrouwbare partner voor het laten plaatsen van rolluiken

Wil u graag de hulp inschakelen van een expert voor het laten plaatsen van uw rolluiken? Bij Van Gompel bieden we rolluiksystemen aan die perfect aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en houden we sterk rekening met uw budget. Wij staan garant voor een uitstekende kwaliteit aan een gunstige prijs. Of u nu kiest voor inbouwrolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken, al onze systemen worden op maat van uw woning geproduceerd en nauwkeurig geplaats door ons ervaren team.

Een offerte aanvragen

Interesse in opbouw of inbouw rolluiken voor bij je woning of bedrijf? Maak een afspraak in onze showroom. We bekijken samen met jou de mogelijkheden en werken een vrijblijvende offerte voor je uit.Rolluiken laten plaatsen?

Interesse in opbouw of inbouw rolluiken voor bij je woning of bedrijf? Maak een afspraak in onze showroom. We bekijken samen met jou de mogelijkheden en werken een vrijblijvende offerte voor je uit.

Maak een afspraak
rolluiken laten plaatsen