Uw woning en wagen beschermen tegen weer en wind of uw tuin voorzien van een gezellige buitenzitplaats? Voor terrasoverkappingen, garagepoorten, zonweringen en rolluiken in Limburg bent u bij Van Gompel van harte welkom voor een kennisgeving van alle mogelijkheden voor uw project.


Als specialist in (geautomatiseerde) buitenafwerking en Premium Renson Ambassador, kunnen we ongetwijfeld de afwerking van uw woning nauwkeurig en naar wens realiseren.


Terrasoverkappingen Limburg

Het hele jaar door genieten van deugddoende buitenlucht kan met een duurzame, aluminium Renson terrasoverkapping. Van Gompel biedt u de mogelijkheid om uw comfort van binnenshuis naar buiten te brengen, ook tijdens de winter en herfst, dankzij integreerbare verwarming.

Uw buitenbeleving nog meer compleet maken met speakers en verlichting? We nodigen u graag uit om onze vele mogelijkheden voor terrasoverkappingen in Limburg aan u te introduceren.

terrasoverkappingen Limburg

Garagepoorten Limburg

Met een garagepoort geplaatst door Van Gompel zorgt u er niet alleen voor dat uw wagen beschermd wordt tegen weerinvloeden van buitenaf. U voorkomt ook diefstal en uw garage zal aanzienlijk beter geïsoleerd zijn waardoor u tocht en vocht in uw woning vermijdt.

Onze garagepoorten bieden u de nodige kwaliteit en duurzaamheid die nodig is om uw nieuwbouw- of renovatieproject succesvol af te werken. Zowel onze sectionaalpoorten als onze bi-sectionale poorten, dubbel opendraaiende poorten en kantelpoorten zijn:

  • Geproduceerd in België
  • Uniek en ontworpen op maat
  • Energiezuinig, milieubewust en ecologisch
  • Veilig en geruisloos
  • Intensief, zorgeloos en lang te gebruiken


Rolluiken Limburg

Bij Van Gompel bent u aan het juiste adres voor prachtige inbouw- of opbouwrolluiken waarmee uw privacy gewaarborgd blijft en u een aanzienlijke hoeveelheid energie bespaart. Met onze geïsoleerde aluminium rolluiken bepaalt u makkelijk zelf de hoeveelheid licht die u binnen wil laten in uw woning.

Via een schakelaar, afstandsbediening of zelfs een app op uw smartphone of tablet, kan u de rolluiken makkelijk bedienen. Al onze ontwerpen worden perfect afgestemd op de bouwstijl van uw woning alsook uw persoonlijke voorkeuren.Een offerte aanvragen voor terrasoverkappingen, garagepoorten, zonweringen of rolluiken in Limburg

Wilt u de plaatsing van uw nieuwe terrasoverkappingen, garagepoorten, zonwering of rolluiken in Limburg toevertrouwen aan Van Gompel? Wij ontvangen u graag in onze showroom om de verschillende mogelijkheden voor uw uniek project te bespreken.

Maak een afspraak
in onze showroom

Interesse in terrasoverkappingen, zonwering, garagepoorten, rolluiken, vliegenramen of automatisatie? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. We overlopen samen met u uw plannen en bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat van uw project.

Maak een afspraak
Afspraak maken bij Van Gompel