We vinden het belangrijk om u een oplossing aan te bieden waarbij u zich goed voelt, die 100 procent aansluit bij uw wensen. We werken daarom in 3 stappen:

  • We nodigen u uit om een kijkje in onze toonzaal te komen nemen en te grasduinen tussen onze producten. Zo krijgt u een prima indruk van alle mogelijkheden.
  • Zoekt u een specifieke oplossing? Dan vragen we u om situatiefoto’s mee te brengen en de afmetingen van uw ruimte te noteren. Zo kunnen we u een correcte offerte aanbieden.
  • Gaat u akkoord met de offerte? Dan komen we bij u langs om verrassingen uit te sluiten en alles exact na te meten. Vervolgens overlopen we samen met u alle technische details. Is er nog een aanpassing nodig? Dan krijgt u een nieuwe offerte: goede afspraken maken goede vrienden.
Werkwijze Van Gompel

Plaatsingen

Na uw bestelling duurt het tot 4 a 5 weken vooraleer uw product op maat geproduceerd werd. Aansluitend komen we uw product plaatsen.

Met ons team van gedreven medewerkers, welke continu worden bijgeschoold, staan we garant voor een kwaliteitsvolle en professionele plaatsing.

Zo kan je 100% genieten van uw product. Ook na uw aankoop helpen we u graag snel en efficiënt verder.Maak een afspraak
in onze showroom

Interesse in terrasoverkappingen, zonwering, garagepoorten, rolluiken, vliegenramen of automatisatie? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. We overlopen samen met u uw plannen en bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat van uw project.

Maak een afspraak
Afspraak maken bij Van Gompel