Regent het pijpenstelen? Of brandt de zon op uw huid? Met een Renson terrasoverkapping bent u steeds beschermd tegen alle weersinvloeden van buitenaf. Zo geniet u het hele jaar door van gezonde, deugddoende buitenlucht.

Bovendien haalt u met Renson topkwaliteit in huis. Het bedrijf zet zich dag na dag in om doordachte, duurzame en efficiënte oplossingen te ontwikkelen die uw woon- en werkcomfort verhogen. Al een eeuw lang staan zij garant voor innovatie, betrouwbaarheid en service.

Als Premium Ambassador zorgt Van Gompel voor een perfecte, nauwkeurige plaatsing van uw Renson-terrasoverkapping. U zal snel de uitblinkende kwaliteit van onze stijlvolle terrasoverkappingen kunnen ervaren.

 


Renson Premium Ambassador
Renson terrasoverkappingen

Minimalistisch design

Een ontsierende schroef? Niet wanneer u kiest voor een terrasoverkapping van Renson. Want alle bevestigingsonderdelen worden netjes verborgen tijdens de afwerking door Van Gompel, met als centraal uitgangspunt: een slim, duurzaam en naadloos design. Het resultaat? Een minimalistisch, perfect afgewerkt product. Voor iedere bouwstijl kan een prachtige terrasoverkapping voorzien worden.Een Renson terrasoverkapping: eindeloze personalisatiemogelijkheden

Waarvan u ook droomt, erkend Renson ambassadeur Van Gompel stelt uw nieuwe terrasoverkappingen eenvoudig af op uw persoonlijke wensen, met tal van opties, zoals:

  • personaliseerbare screens

  • uitgebreid kleurengamma

  • schuifpanelen in diverse designs

  • glazen wanden

  • verwarming

  • muziek

Bovenstaande punten zijn slechts een greep uit ons uitgebreide aanbod. Benieuwd hoe uw terrasoverkapping er zou kunnen uitzien? Spring gerust binnen in onze toonzaal. U wordt met veel plezier verder geholpen door één van onze experts.

 

Een renson terrasoverkapping kiezen

In functie van uw woning en uw behoeften kiest u ofwel voor een Renson terrasoverkapping met lamellen (Algarve Line, Camargue Line of Aero Line) of een Renson terrasoverkapping met doek (Lapure of Lagune).

Renson terrasoverkappingenRegen, hagel, rukwinden of brandende zon: een terrasoverkapping krijgt heel wat te verduren. Gelukkig bewaart die van u in alle weersomstandigheden haar kwaliteiten, voor een ultiem gebruiksgemak.

Hoe we dat garanderen? Een Renson terrasoverkapping is gemaakt uit de meest kwalitatieve en duurzame materialen die beschikbaar zijn op de markt. Mits een minimum aan onderhoud genieten u en uw kinderen, kleinkinderen, … nog jarenlang van uw overkapping op maat.

 

Bekijk je eigen overkapping of carport in 'Augmented Reality'

Met de nieuwe ‘online configurator’ en de ‘Augmented Reality’ app van Renson kan je voortaan elke terrasoverkapping of carport in een virtuele versie in je tuin, boven je terras of tegen je woning plaatsen. Zo krijg je een realistisch idee van hoe die eruit zal zien bij jou thuis en kan je makkelijk en snel op zoek naar de overkapping of carport van jouw dromen.

Start de simulatie
AppStore
Renson terrasoverkappingen