U heeft gekozen voor thuislevering bij de bestelling van een pakketje, maar kan niet thuis zijn voor ontvangst? Erg vervelend! Want ondertussen heeft u wel extra verzendkosten betaald voor een levering op uw adres. Uw pakje wordt vervolgens naar een postpunt gebracht of achter gelaten bij de buren.

Anderzijds kan het dat u wel thuis bent op de vooraf bepaalde leverdatum, maar dat u soms urenlang zit te wachten tot uw pakket geleverd wordt, terwijl u graag uw vrije tijd anders zou invullen. U gaat snel even naar de bakker en wat blijkt... Wanneer u terug komt heeft u nét de koerier gemist!

Wilt u toch graag uw bestelde pakketjes thuis geleverd krijgen - ook wanneer u niet thuis bent - en overweegt u om een pakketbrievenbus aan te kopen? Wij stellen graag onze mogelijkheden aan u voor zodat u in de toekomst uw bestellingen altijd thuis ontvangt en u niet meer naar een afhaalpunt hoeft te rijden of moet blijven wachten!

Een pakketbrievenbus kopen bij Van Gompel

Veilig pakjes ontvangen met een eSafe?Bij Van Gompel kan u kiezen uit een groot aanbod van verschillende modellen, in een kleur naar wens. U kan voortaan ook makkelijk pakketten en brieven ontvangen wanneer u niet thuis bent. Geen gedoe meer met afhaalpunten of levering bij de buren.

Een beveiligde brievenbus om moeiteloos pakjes te ontvangen bij u thuis of op uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met Van Gompel voor het maken van een afspraak. We helpen u graag verder met een prijsvoordelige offerte.

Veilig pakjes ontvangen met een eSafe brievenbussen?

Een beveiligde brievenbus om veilig pakjes te ontvangen bij u thuis of op uw bedrijf? Maak een afspraak en we werken graag een offerte voor u uit.

Maak een afspraak
pakketbrievenbus kopen