Wie geniet er niet graag van de zon?

Als vanzelf gaan we allemaal iets meer buiten leven van zodra de eerste zonnestralen de kop opsteken, genietend van wat het mooie weer te bieden heeft.

Maar soms kan overdaad schaden en dat is bij de impact van de zon op ons lichaam niet anders. Het laten plaatsen van een Renson zonwering is zonder twijfel de ideale oplossing om in gecontroleerde mate toch van de zon te genieten.

Al van bij de start is één van de hoofdactiviteiten van Van Gompel het plaatsen van de verschillende systemen die de markt te bieden heeft. U kan bij ons terecht voor alle soorten zonweringen waarbij we resoluut kiezen voor de beste en meest performante merken.

We plaatsen onder meer zonwering voor veranda's, luifels of zonnetenten, automatisatie en screens waarbij we graag de aandacht vestigen op de fixscreen van Renson.
Renson zonwering

Screens

Heeft u een ruimte die in de zomer net iets te veel zon binnenlaat om er nog van te kunnen genieten? Dan is een screen de ideale oplossing.

We bieden afhankelijk naar de inbouwmogelijkheden zowel inbouw- als opbouwscreens aan van hoogwaardige kwaliteit waarbij onze absolute topper de FIXSCREEN reeks van Renson is.

Met onze screens garanderen we u:

  • een zeer goede windvastheid doordat de screen onderaan voorzien is van een robuust profiel en aan de zijkanten verankerd is door een stevige ritssluiting en een intelligent ontworpen afdichting.

  • Een vrij discrete oplossing voor lichtinval en temperatuurverhoging in een kamer die aan teveel zonlicht wordt blootgesteld.

  • Een perfecte oplossing om bij een open raam die vervelende insectjes buiten te houden.

  • Een ontwerp op maat; afhankelijk van factoren als smaak, oppervlakte en afwerking bieden we een selecte groep van oplossingen die we nauwkeurig afstemmen op uw vraag. De kleur wordt steeds afgestemd op uw smaak of de tint van je ramen.

  • Een smetteloze plaatsing van uw Renson zonwering waarbij elk detail wordt aangepakt.

 Renson zonwering

Renson zonwering

Luifels of zonnetenten

In de zomer kan je ook genieten van een niet-overdekte ruimte. De zonnetent leent zich daarom perfect voor terrassen of balkons.

We bieden enkel zonnetenten van opperbeste kwaliteit die een robuustheid en dus windvastheid weten te combineren met een strakke en esthetische look waarbij het doek zorgt voor een speels kleuraccent naar uw smaak.

U heeft keuze uit heel wat kleuren waarbij wij u weten te adviseren over de tendensen en keuzes die perfect de harmonie van je woning respecteren. Ook grote overspanningen vormen voor onze systemen geen enkel probleem.

 Renson zonwering

Screens voor de veranda

Een verandascreen is speciaal ontworpen om bovenop een schuine of horizontale beglazing te plaatsen. Deze specifieke plaatsing zorgt ervoor dat niet zomaar elke screen op een veranda kan gebruikt worden.

Bijgevolg is een verandascreen iets dat steeds op maat van het project door ons wordt uitgewerkt. Het resultaat van wat we voor u bedenken is een degelijk, betrouwbaar en mooi afgewerkt systeem dat perfect op uw veranda past.

Niet enkel praktisch maar ook esthetisch biedt een verandazonwering heel wat voordelen daar het zorgt voor een mooiere en vaak gezelligere lichtinval.Renson zonwering

Een architecturale Renson zonwering laten plaatsen

Een sterk opkomende tendens voor nieuwbouwwoningen of bij intensieve renovaties waarbij de woning een moderne look aangemeten krijgt, zijn de architecturale zonweringen.

Hierbij wordt een esthetische profielenconstructie aan of tegen de gevel gemonteerd die ervoor zorgt dat de zon voor een groot deel buitenshuis gehouden wordt en er in de woning van een gezellige lichtinval kan worden genoten.

Wij bieden ook hier een zeer ruime waaier aan mogelijkheden waarbij RENSON één van onze topmerken is en enkele zeer gesmaakte oplossingen aanreikt voor elke situatie.

Het spreekt voor zich dat een architecturale Renson zonwering helemaal op maat wordt gemaakt en dus nodigen we u bij interesse graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Zo kunnen we een voorstel uitwerken dat perfect bij de architectuur van uw woning past.

Renson zonwering
Renson zonwering Renson zonwering
Renson zonwering

Zonwering manueel bedienen, is vaak een heel gedoe, omdat die zich niet altijd binnen handbereik bevindt. Daarom is elektrische Renson zonwering een goed idee.

Dagje zonnekloppen? U blijft ongegeneerd liggen zodra u zich hebt genesteld, want uw elektrische Renson zonwering past u aan vanuit uw ligstoel. Gedaan met geklungel met bezemstelen en nekverrekkingen! Wel houdt u bij de plaatsing van uw elektrische zonwering beter op voorhand rekening met de aansluitingen voor de motor, zeker bij ingebouwde zonneschermen.

Klinkt goed? Wij brengen het voor u in orde.

 Renson zonwering

Maak een afspraak
in onze showroom

Voor het laten plaatsen van uw Renson zonwering in Mol, Geel, Dessel, Retie of Kasterlee, kan u rekenen op onze expertise als Premium Renson Ambassador.

Interesse in zonwering voor veranda's, screens, luifels of zonnetenten? Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden. We werken graag een concept op maat voor u uit en bezorgen u een overzichtelijke offerte. Volledig vrijblijvend.

Maak een afspraak
Renson zonwering